Typisch Tien          +31651721991          info@typischtien.nl

Typetjes van Typisch Tien

De typetjes van Typisch Tien maken ook van uw gelegenheid een feest!
Bent u op zoek naar een leuk, maf, grappig, stoer, speels, joviaal of stijlvol typetje? Of zoekt u meer een ondeugend, gewaagd of zelfs een tikje ordinair typetje? Wij hebben de gangmaker voor ieder feest. Bij ons vindt u de meest complete typetjes voor bijvoorbeeld een zakelijke opening, bruiloften, recepties, jubilea of verjaardagen, kortom alle speciale gelegenheden die u wilt vieren! Hieronder staan een aantal van onze meest geboekte typetjes. Staat uw typetje er niet tussen? Geen probleem! Wij creëren graag typetjes op maat om aan uw wensen te voldoen.

Typisch Tien heeft voor ieder feest een typetje!

Verkeerde regelaars - Typisch Tien

Verkeerde Regelaars

De Verkeerde Regelaars brengen op een speelse en ludieke wijze de rijdende gasten in de auto naar de juiste parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats worden ze begeleid naar het feest. Dit doen ze op een speciale & vooral op een bijzondere manier. Eén ding is zeker, de Verkeerde Regelaars hebben het feest al laten beginnen vóórdat de gasten de auto hebben verlaten.

Verkeerde Regelaars - Typetjes

Waarzegster - Typisch Tien

Waarzegster

Deze waarzegster weet aan alles een positieve draai te geven. Zelfs als alles al positief is, wordt het nog positiever, dat kan onze waarzegster Miriam. Ze heeft haar eigen methodes ontwikkelt en gemaakt. Zo heeft zij haar eigen toekomstkaarten en die vertellen haar alles. Ook heeft ze haar eigen speciale toekomstkijker waarmee zij in de toekomst te kijken.

Waarzegster - typetje

Party Fixers - Typisch Tien

 Party Fixers

Een Party is pas een Party wanneer de ‘Party Fixers’ aanwezig is. Zij zorgen er namelijk voor dat uw feest op rolletjes loopt, dat alles kaarsrecht staat en dat alle gasten niets merken van "kleine foutjes", want zij lossen alles voor u op. Zij zijn zelfs zo toegewijd aan de beleving van uw gasten dat zij zelfs de drankjes voor u proeven. Met de Party Fixer op uw feestje gaat alles net iets beter.

Party Fixers - Typetjes

Typisch Tien Nieuws Rovers

Nieuwsrovers

Onze nieuwsrovers zoeken op een ludieke manier de laatste nieuwtjes over het evenement bij de gasten. De gasten kunnen bij onze nieuwsrovers hun recensies over het evenement noteren. Zo kan je op elk moment nagenieten van een geslaagde evenement! Natuurlijk kunnen er ook foto's en filmpjes van de gasten op het evenement gemaakt worden!

Nieuws Rovers Typetjes

Retskaamnoohcs - Typisch Tien

Retskaamnoohcs

De Retskaamnoohcs zijn onze omgekeerde schoonmaaksters. Zij maken op een bijzondere & vóóral bizarre manier schoon. Ze gebruiken namelijk alle schoonmaakspullen op een verkeerde manier. De glazen zullen stralen, doordat ze gepoetst worden door een plumo. Uw feest zal blinken door onze eigen Retskaamnoohcs.

Retskaamnoohcs - Typetjes

Timewatcher - Typisch Tien

Timewatcher

Analoog is een heuse Timewatcher. Ze heeft hiervoor een moeilijke opleiding tot Timewatcher gevolgd, maar helaas niet afgemaakt. Onze Analoog vindt het fantastisch om de tijd bij te houden, vooral tijdens een spel vindt ze dit grandioos. Heeft u Fanatieke & Sportieve gasten die van een spelletje houden en tegen elkaar willen spelen? Nodig dan onze Timewatcher Analoog uit.

Timewatcher - Typetjes

Toiletjuffrouw - Typisch Tien

Toiletjuffrouw

Onze lieve Toiletjuffrouwen zijn onze eigen Josephine van Kasterlee – van Eyck & Marie-Claire van Boomgaard. Ze zijn hip en durven alles. Ze houden ervan om van een toilet een paleis te maken. Niet zomaar een paleis, maar een paleis waar je gezellig kunt babbelen met elkaar, waar je een spelletje kan spelen en waar een dubbeltje op het bord komt te liggen.

Toiletjuffrouw - Typetjes

Fashion Brigade - Typisch Tien

Fashion Brigade

De Fashion Brigade is geschikt voor alle feestjes en partijen. Deze dames weten alles over de nieuwste modetrends. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteit in de mode. De Fashion Brigade hebben alle attributen bij zich om al uw gasten nog mooier te maken, dan ze al zijn.

Fashion Brigade - Typetjes

Dance instructeurs - Typisch Tien

80tiesDance Inst.

80ties Dance Instructeurs zijn in voor ieder feestje. Ook zeker voor de hedendaagse feestjes. Ze gaan er voor zorgen dat al uw gasten los gaan op de dansvloer. Ze gaan dit doen door op alom bekende hitjes te dansen, er is niemand die niet mee kan dansen. De 80ties Dance Instructeurs zijn zeker een gangmaker op ieder feestje.

80ties dance instructeurs Typetjes

Schilders - Typisch Tien

Schilder

De mooiste portretten kan onze schilder maken van de gasten van een evenement. Bij het ene portret is soms iets moeilijker te zien wat de schilder nou exact heeft geschilderd. Je kan duidelijk zien dat onze schilder niet de opleiding heeft afgemaakt, maar wel haar best doet om het zo mooi mogelijk te maken. De gasten mogen hun eigen creatie natuurlijk mee naar huis nemen.

Schilder - typetjes

Quiz Masters - Typisch Tien

Quiz Masters

Het leukste aan de Quizmaster is, dat hij vragen gaat stellen die u (als opdrachtgever) van te voren heeft bedacht. Waarom? U kent namelijk uw gasten het beste, daardoor kunt u de leukste, moeilijkste en de grappige vragen bedenken. De Quizmaster gaat bij iedereen langs om de vragen te stellen. Wie van uw gasten kent u het beste? Kom erachter door de Quizmaster.

Quiz Masters - Typetjes