Typisch Tien          +31651721991          info@typischtien.nl

Waarzegster op een jubileum!

Waarzegster Typetje

Typisch Tien

Waarzegster Typetje

Graffiti Onthulling

Wij van Typisch Tien waren uitgenodigd bij een Graffiti Onthulling in Gein, Amsterdam. De kinderen van groep 6/ 8 van een basisschool uit Gein hebben maanden lang hard gewerkt aan dit project. Wij van Typisch Tien mochten alle 'doeken' onthullen aan de kinderen, ouders, meesters & juffen en aan de pers. Hierboven staat een leuke recensie over deze typetjes opdracht!Klanten Ervaring

25 januari 2017 - Typisch Tien verzorgde de entertainment bij de afsluiting van het MOVE project met basisschool de Knotwilg in Gein (Amsterdam ). In de rol van magische onthuller wist Typisch Tien tijdens de speurtocht naar de gemaakte graffiti-kunstwerken de kinderen uit groep 7 enthousiast te maken om deze spannende wandeling tot een goed einde te volbrengen. In samenwerking met de kinderen ging zij op zoek naar de locaties van de kunstwerken, wat gepaard ging met veel gelach en plezier omdat de magische onthuller, Magic Maya, de weg niet helemaal kende. Eenmaal aangekomen bij de lieve graffiti-panelen, zorgde Magic Maya voor een oorverdovend aftellen en swingende danspasjes om de onthulde kunstwerken te vieren. Typisch Tien is een aanwinst voor elke gelegenheid; bij alle doelgroepen geeft ze haar eigen swing aan een door u gekozen thema. Ze heeft zowel oog voor grote groepen, als voor het individuele kind om net die extra aandacht te geven zodat interactie op persoonlijk niveau ontstaat. Kortom, een feestje – in welke vorm dan ook – is geen 10 zonder Typisch Tien - Move commissie van de studie Antropologie in Amsterdam

Abraham en Sarah

Typetje - Typisch Tien

Typisch Tien was uitgenodigd voor een Abraham en Sarah familiefeest. Onze Waarzegster en Time Watcher mochten mee naar dit evenement. Het was een geslaagd evenement voor jong en oud! 

Typetje - Typisch Tien

Echt Presenteren

Naast Typisch Tien heeft Martiena de Graaf vanaf heden ook het bedrijf Echt Presenteren. Bij Echt Presenteren kan je als ondernemer presentatietrainingen volgen om beter te leren presenteren. Het zijn allemaal verschillende trainingen die je kan volgen van presenteren met plankenkoorts, presenteren met microfoon tot overtuigend presenteren. Neem gerust een kijkje op http://echtpresenteren.nl

Echt Presenteren

BHZ Wens Show


Stichting de IJsvogel uit Biddinghuizen heeft Typisch Tien gevraagd om een show op maat te bedenken voor het dorp Biddinghuizen. Wij bedachten een wensenshow voor de kinderen uit Biddinghuizen. De kinderen konden filmpjes terug sturen naar de stichting met hun wensen. Uiteindelijk is tijdens de show alle wensen uitgekomen van de kinderen die zelf een wens hebben gestuurd. Het was een fantastische dag! Hiernaast één van de filmpjes die we vooraf hebben gestuurd naar de kinderen en scholen van Biddinghuizen.

Lintjes uitdelen

Wij van Typisch Tien werden uitgenodigd om lintjes uit te delen aan de jeugdhelden van Den Helder. Samen met de burgemeester en een wethouder werden de lintjes samen met een hofdame (Typisch Tien) aan de jongeren gegeven. Hiernaast is een krantenartikel te lezen en staat er nog één op deze site om te lezen https://www.ontdekdenhelder.com/lintje-drie-jeugdhelden/Hieronder een artikel van Den Helder Actueel
 http://denhelderactueel.nl/2016/11/drie-jonge-helden-zonnetje-gezet/December Actie

December is bij uitstek de feestmaand van het jaar om feestelijke typetjes in te zetten. Of het nu om een familie of zakelijk feest gaat, Typisch Tien heeft voor uw gelegenheid een typetje!

Wij hebben typetjes om uw familie te verrassen en te belonen met een feest dat zij niet snel gaan vergeten. Maak het persoonlijk en laat onze Pieten een mooi gedicht voordragen. Stuur ons informatie en wij gebruiken het tijdens ons bezoek! 

Of u nu Sinterklaas of Kerst viert, wij zijn er graag bij!

Uiteraard hebben wij ook typetjes om uw klanten of medewerkers te overvallen met uw geschenk. Denk hierbij aan relatiegeschenken om uw klant te laten weten dat u dankbaar bent voor de fijne samenwerking. Of om uw medewerkers te laten weten dat zij gewaardeerd worden.

Kortom wij helpen u graag om uw collega's te overdonderen op een geweldige, leuke en unieke manier. 

Neem contact met ons op voor meer informatie!
LET OP! De aanvragen gaan heel snel.
 

Typisch Tien maakt van Sinterklaas een feest!

Van roetveegpiet en regenboogpiet tot aan zwarte piet, in november en december kan je bij Typisch Tien Pieten inhuren!

Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Intocht van Sinterklaas, maar wij doen ook huisbezoeken & komen graag bij je langs op school. 


Zwarte Pieten bij Typisch Tien


Met onze typetjes maakt u het kerstfeest compleet!

In de maand december kun je bij Typisch Tien speciale kerst(b)engels huren.

Zij kunnen bijvoorbeeld uw relatiegeschenken  op een ludieke manier naar uw klanten brengen of juist op een orginele manier cadeaus naar u eigen werknemers brengen.  Uiteraard zijn wij ook van de partij om kerstcadeaus te brengen op kerstavond! 

Van Kerstengel tot kerstbengel, wij hebben een geschikt typetje!