Typisch Tien          +31651721991          info@typischtien.nl

Waarzegster

Wat is je naam?
Miriam
Wat is je beroep?
Ik ben waarzegster
Wat houdt je beroep in?
Op een leuke en bijzondere manier de toekomst van de gasten voorspellen door middel van een glazenbol, kaarten, handlezen en kijken door de toekomstkijker.
Voor welke evenementen ben je geschikt?
Voor kleine en grote evenementen. Er kan individueel aan de gasten de toekomst worden voorspeld, maar ook tegelijkertijd aan een hele groep. Dit heeft met het aantal gasten en de tijd te maken.
Waarom zouden we jou inhuren?
Op een ludieke manier wordt aan iedereen de toekomst verteld die uiteraard positief is. De gasten mogen zelf beslissen of ze het ook zelf willen. Meestal zegt de volgende in rij 'nu ik, nu ik'. De gasten worden op een rustig en vooral op een positieve manier benaderd en worden zelf dolenthousiast.
Ben je alleen of met meerdere waarzegsters inzetbaar?
Bij Typisch Tien zijn er meerdere verschillende waarzegsters. De waarzegster kan prima met een kleine evenement solo te werk gaan. Heb je een grotere evenement dan vallen de waarzegsters meer op met meerdere op het evenement.
Wat is jullie waardevolste herinnering aan een familiefeest?
Bij de rondjes kaarten uitkiezen mogen de gasten zelf hun eigen kaartjes uitkiezen. Alle kaarten zitten één keer in het spel. Wij waren ooit op een familiefeest voor Abraham en Sarah. Zij werden door de kinderen op het podium gevraagd en de waarzegster ook. Live op het podium mochten zij beide kaarten trekken en ze hadden allebei geld, vakantie en liefde getrokken. Allebei wel met andere afbeeldingen.  Het kan af en toe zo bijzonder lopen dat er ongeveer dezelfde kaarten worden getrokken waar de gasten of in dit geval Abraham en Sarah zo gelukkig van worden. Hiervoor doe je het ten slotte.

Waarzegster - Typisch TienTypetje - Typisch Tien

Time Watcher

Wat zijn is je naam?
Analoog Klok
Wat is je beroep?
Scheidsrechter bij spelletjes
Wat houdt je beroep in?
Spelletjes doen met de gasten van elke evenement.
Voor welke evenementen zijn jullie geschikt?
Voor elke evenement kan je de Time Watcher inhuren. Individueel tegen de gasten kan ze spelen, maar ook voor hele groepen hebben we spelletjes.
Waarom zouden we jullie inhuren?
Door de Time Watcher in te huren hebben je op een andere manier interactie met de gasten. De spelletjes kunnen op de tafels plaats vinden, dus de gasten kunnen blijven zitten of staan waar ze zich bevinden. Het gaat om de tijd of bijv. mannen tegen de vrouwen.
Ben je alleen of met meerdere timewatchers inzetbaar?
Alleen is de Time Watcher inzetbaar. Met twee Time Watchers kunnen ze teamcaptains worden en wordt de strijd tussen de gasten opgevoerd.
Wat is jullie waardevolste herinnering aan een familiefeest?
Wanneer de gasten superfanatiek worden en dat er wordt gestreden wie de winnaar van de avond gaat worden.

Time Watcher - Typisch Tien

Verkeerde Regelaars

Wat zijn jullie namen?
Ko & Mies
Wat is jullie beroep?
Wij zijn Verkeer(de) Regelaars
Wat houdt jullie beroep in?
De gasten op een veilige en snelle manier vanuit de auto amuserend naar het evenement te leiden.
Voor welke evenementen zijn jullie geschikt?
Voor alle automerken hebben wij parkeerplaatsen op de evenementen. Voor iedere gast gaan wij op zoek naar het beste parkeerplekje voor hun. Wij hebben hele strategieën, zodat het heel snel verloopt en dat er noooooit iets verkeerd kan gaan.
Waarom zouden we jullie inhuren?
Door ons in te huren begint het evenement al voordat de gasten daadwerkelijk uit de auto zijn gekomen. Wij hebben het eerste contact met de gasten. Zij zien natuurlijk noooit aankomen dat wij op hun staan te wachten. Wij horen dan ook vaak de reactie dat ze dit niet zagen aankomen. Hierdoor tover je bij ons een glimlach op ons gezicht, aangezien wij superuniek zijn natuurlijk!
Ben je alleen of met meerdere Verkeerde Regelaars inzetbaar?
Het leukste is dat wij samen worden neergezet. We kunnen goed op elkaar inspelen, waardoor je echt een leuke act kan krijgen. 
Wat is jullie waardevolste herinnering aan een familiefeest?
Wij houden vaak de parkeerplaatsen voor de ingang vrij voor speciale auto's of gasten. Dit kan bijv. voor gasten zijn die slecht te been zijn. Van de organisatie hebben wij deze kentekens al gekregen, zodat we hier op kunnen inspelen. Onze waardevolste herinnering was dat we een een hele dure auto door lieten gaan naar achteren. Tegelijkertijd kwam de oude auto het evenement op draaien op onze parkeerplaats en die kreeg het beste plekje. Er werd heel vaak aan de organisatie gevraagd waarom die auto daar mocht staan. Het leukste is dat wij hiervoor helemaal geen echte reden, wij doen ons werk. De gasten maken hier vervolgens hun eigen verhaal van!

Verkeerde Regelaars - Typisch TienTypetjes - Typisch Tien

Party Fixers

Wat zijn jullie namen?
Kris & Kros
Wat is jullie beroep?
Wij zijn de Party Fixers
Wat houdt jullie beroep in?
Wij zorgen ervoor dat het evenement piekfijn verloopt. Wij lossen de problemen al op vóórdat ze zijn gemaakt. Er zal geen probleem door ons niet kunnen worden opgelost. Wij zijn eigenlijk de 'probleemfluisteraars'.
Voor welke evenementen zijn jullie geschikt?
Voor leuke kleine familiefeesten. Je wordt gezien en je kan leuke interactie hebben met de gasten.
Waarom zouden we jullie inhuren?
Wij doen ons uiterste best voor de gasten. Zij staan bij ons op de eerste plaats.
Ben je alleen of met Party Fixers inzetbaar?
Wij zijn alleen en samen inzetbaar. Een party Fixer alleen heeft altijd contact met gasten. Twee Party Fixers hebben ook meer contact met elkaar, zodat dat ook een leuke act is om naar te kijken.
Wat is jullie waardevolste herinnering aan een familiefeest?
Eén van de leukste contacten is dat je continue de glazen van de gasten aan het bijvullen bent. Je wil natuurlijk niet dat gasten uitdrogen. De gezichten van de gasten zijn geweldig om te zien als ze niet door hebben dat het glas ineens vol is.

Party Fixers - Typisch TienTypetjes - Typisch Tien

Toiletjuffrouw

Wat zijn jullie namen?
Wilma & Connie Plassen
Wat is jullie beroep?
Wij zijn toiletjuffrouwen van hoog niveau!
Wat houdt jullie beroep in?
Wij maken sfeer & gezelligheid door middel van wc-spelletjes.
Voor welke evenementen zijn jullie geschikt?
Voor elk evenement waar toiletten aanwezig zijn! De strijd om de eerste plek wordt vaak opgevoerd wanneer de gasten elkaar kennen, zoals op een familiefeest.
Waarom zouden we jullie inhuren?
Wij geven graag gasten het gevoel dat ze bij ons alles kwijt kunnen bij onze toiletten. Vaak als ze eenmaal zijn langs geweest komen ze vaker terug. Ook om te kijken of ze nog bovenaan staan bij de spelletjes.
Ben je alleen of met Toiletjuffrouwen inzetbaar?
We zijn alleen inzetbaar wanneer de toiletten dichtbij of in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Is dit niet het geval dan heb je meerdere van ons nodig, zodat alle gasten mee kunnen doen met onze wc-spelletjes.
Wat is jullie waardevolste herinnering aan een familiefeest?
Tijdens de familiefeesten worden de gasten bloed fanatiek om te spelletjes te winnen. De gasten worden ijverig om de winnaar van de avond te worden.

Toiletjuffrouw - Typisch Tien